Barn med diabetes

Løven Lenny forklarer diabetes

VIKTIGSTE PUNKTER

  • Kort video om løven Lenny som forklarer diabetes for barn.

Løven Lenny – Medtronics diabetesambassadørLøven Lenny er ambassadør for diabetesopplæringen for barn og vert for Junior Cup Diabetes.

Lenny er en løve som ikke har noen problemer med å snakke om diabetes. Han kan beskrive hva det er, hvorfor man har det og hvordan barn kan oppleve det å få diagnosen og det å leve med sykdommen.

Lenny har en unik måte å kommunisere med barn på. Se og lytt til Lenny nedenfor.

 

Hei! Jeg er løven Lenny, og jeg fikk diabetes da jeg var liten og bruker insulinpumpe. Da jeg fikk diabetes, visste jeg ingenting om hva det var. Men jo mer jeg lærte om diabetes, jo lettere ble det å leve akkurat sånn som andre barn. Enten du er veldig ung eller en tenåring, så kan jeg lære deg om diabetes, hvordan livet er med diabetes og hvordan du kan snakke med andre mennesker om diabetesen. Det at du har diabetes betyr ikke at du ikke kan gjøre alle de tingene som alle andre barn gjør. Du blir faktisk mye gladere når du gjør alle de gøye tingene som du skal gjøre når du er barn. Jeg lar ikke diabetesen hindre meg i å ha det gøy.

- LØVEN LENNY

Glem ikke at det er veldig viktig å telle antallet karbohydrater i maten for å holde seg frisk og aktiv, spesielt for barn med type 1-diabetes. Er du en mester i karbohydrattelling? Spill "Sammenlign karbohydratene"; her for å lære hvordan du gjør det eller bli bedre på det!

Og hvis du er en stor fan, så spør diabetesteamet om du kan få en spesiell Lenny-beskytter til insulinpumpen din, en Lenny-bok med tekstversjonen av denne videoen eller et Lenny-kosedyr som kan hjelpe deg å passe på pumpen når du sover!

Lennys video

 

 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.