Diabeteshistorien til Esters sønn Guzmán

Guzmán ble diagnostisert med type 1-diabetes da han var seks år gammel. Finn ut hvordan en MiniMed-insulinpumpe har gjort det mulig for Guzman å leve et aktivt liv.

Historier fra virkeligheten

Spill av video

Diabeteshistorien til Esters sønn Guzmán

Har hatt bedre kontroll med pumpen siden 2010

Guzmán var bare 6 år gammel da han utviklet diabetes. De to første årene ble han behandlet med flere daglige injeksjoner med insulin. Det var en vanskelig tid, for han hatet å sette injeksjonene på seg selv. Så foreslo sykehuset å gå over til insulinpumpe, og vi innså raskt at dette var en mye bedre og mer behagelig måte å kontrollere blodsukkeret hans på. Nå gjør Guzmán alt det andre barn gjør: svømmer, spiller basketball og driver med favorittsporten fotball. Det er ganske enkelt slik at pumpen har forbedret livet for hele familien.

- ESTER

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.