Diabeteshistorien til Martinas datter Anneli

Finn ut hvordan Martina og datteren Anneli fikk tilbake kontrollen da Anneli begynte å bruke insulinpumpe.

Historier fra virkeligheten

Diabeteshistorien til Martinas datter Anneli

Har hatt bedre kontroll med pumpen siden 2011

Da Anneli ble diagnostisert med type 1-diabetes, var min første tanke at jeg ønsket at livet vårt skulle fortsette akkurat som før, at vi skulle ha det gøy og le uten hele tiden å måtte bekymre oss over insulinnivået. Diabetesteamet på sykehuset overbeviste meg om at insulinpumpebehandling ville gi Anneli bedre kontroll – og et bedre liv. Og jammen hadde de rett! I årenes løp har vi deltatt på mosjonsløp for kvinner sammen, flydd rundt hele verden og til og med gått på ski i Lappland. Takket være insulinpumpen, som gir Anneli bedre kontroll, kan vi igjen gjøre alt vi har lyst til.

- MARTINA

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.