Diabeteshistorien til Teresa

Teresa opplevde forferdelige hypoglykemiepisoder, og under de verste episodene mistet hun til og med bevisstheten. Finn ut hvordan Teresa klarte å få kontroll ved hjelp av insulinpumpen.

Historier fra virkeligheten

Spill av video

Diabeteshistorien til Teresa

Har hatt bedre kontroll med pumpen siden 2012

Da jeg ble diagnostisert med diabetes, tok jeg det veldig tungt. Jeg brukte flere daglige injeksjoner og hadde stadig hypoglykemiepisoder. I de verste tilfellene mistet jeg til og med bevisstheten. Det gjorde meg sint, for jeg studerte ved universitetet, men klarte ikke å konsentrere meg. Det var forferdelig. Jeg klarte ikke å kontrollere diabetesen, så med hjelp og støtte fra legen min bestemte jeg meg for å prøve insulinpumpe. Nå er jeg en lykkelig bruker av en insulinpumpe og har veldig god kontroll. Dette har forbedret livet mitt, fordi alvorlige hypoglykemiepisoder nå er historie. Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke lenger er diabetesen som kontrollerer meg, men jeg som kontrollerer diabetesen.

- TERESA

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.