MiniMedTM 640G
Introduksjon til
MiniMed® 640G-systemet

Minimed 640g

MiniMed® 640G-insulinpumpen med SmartGuard er laget slik at den i stor grad etterligner måten en frisk bukspyttkjertel tilfører basalinsulin til kroppen på. Som en del av MiniMed-systemet kan den veilede deg mot bedre kontroll1 ved å sørge for avansert beskyttelse mot hypoglykemiepisoder2. Alt dette med individuelle innstillinger tilpasset livsstilen og behandlingsbehovet.

LÆR MER

Teknologien for kontinuerlig glukosemåling (CGM) registrerer glukosenivået i kroppen 24 timer i døgnet. Ved kontinuerlig glukosemåling brukes en sensor som kobles til MiniMed®-insulinpumpen, og du får forhåndsvarsler om høye og lave nivåer. Det er klinisk påvist at CGM bidrar til å senke HbA1c-nivået1 og redusere tiden med hypoglykemi3, og målet er å forbedre livskvaliteten.

LÆR MER

CONTOUR® NEXT LINK 2.4 er den eneste blodsukkermåleren med påvist nøyaktighet som sender blodsukkerverdier trådløst til MiniMed® 640G, slik at du sparer både tid og krefter. Den gir deg også mulighet til å sende en bolus direkte til pumpen på en diskret måte, og til enkelt å laste ned blodsukker- og insulininformasjon til CareLink®.

LÆR MER

Slangesettene våre med den unike MiniMed®-koblingen er utformet for å gi sikrere insulintilførsel fra pumpen til kroppen. Vi har et bredt utvalg av ulike slangesett tilpasset alle livsstiler og kroppstyper. Føl deg komfortabel og trygg hele tiden!

LÆR MER

CareLink® Personal-programvaren er et praktisk, nettbasert verktøy som nøyaktig registrerer insulinforbruket og blodsukkerverdiene, slik at du kan sammenligne eventuelle endringer i blodsukkernivået med daglige aktiviteter som måltider og treningsrutiner. Oversiktelige diagrammer og grafer viser disse endringene og gjør det lettere for deg og diabetesteamet å oppdage mønstre og justere behandlingen for å oppnå bedre kontroll.

LÆR MER

SYNES DU DET ER VANSKELIG Å HOLDE BLODSUKKERNIVÅET UNDER KONTROLL?

Ettersom mange faktorer kan påvirke blodsukkernivået, for eksempel kosthold, trening og stressnivå, kan det være du trenger et system som kan gi deg bedre kontroll: et intelligent system.

MiniMed® 640G-systemet har innovativ teknologi som bedre etterligner måten en frisk bukspyttkjertel tilfører basalinsulin til kroppen på, og dette bidrar til at du kan oppnå bedre kontroll.

For mer informasjon om MiniMed 640G insulinpumpen , kontakt oss HER

MiniMed 640G-systemet kombinerer:

  • Avansert beskyttelse
  • Praktisk individuell tilpasning
  • Forbedret design

 

MiniMed-systemet kan veilede deg mot bedre kontroll4 ved å sørge for avansert beskyttelse mot hypoglykemiske episoder5 og individuell tilpasning for lettere håndtering av diabetesen i hverdagen.

ENKEL OG DISKRET

MiniMed 640G leveres med CONTOUR® NEXT LINK 2.4 fra Ascensia Diabetes Care – den eneste blodsukkermåleren som kan kobles til systemet vårt, og som:

  • Sender blodsukkerverdier trådløst til pumpen
  • Gir mulighet for ekstern bolustilførsel
  • Laster opp pumpedata til CareLink

CONTOUR NEXT LINK 2.4 har påvist6 svært god nøyaktighet og er enkel å bruke.

 

 TRENGER DU HJELP TIL Å BEREGNE INSULINDOSENE?  

Bolus Wizard™ kan beregne og foreslå insulindoser****, og vise hele beregningen på ett skjermbilde, slik at du lett kan forstå den og administrere insulinet på en praktisk og mer presis måte.

FORBEDRET DESIGN

Det nye designet til MiniMed 640G betyr at du nå kan:

  • Delta i vannaktiviteter takket være vårt vanntette design
  • Se informasjonen tydelig dag og natt takket være det lysjusterende fargedisplayet
  • Nyte godt av intuitiv, og enkel navigasjon med færre knappetrykk
  • Utformet for både høyrehendte og venstrehendte brukere