Guardian® REAL-Time-systemet, som er ledende på markedet når det gjelder døgnkontinuerlig glukosemåling, gir svært god innsikt, trygghet og frihet for personer med diabetes. CGM påviser fire ganger flere farlige høye og lave nivåer enn fingermålinger alene(1) og kan redusere HbA1c-nivået betydelig sammenlignet med fingermålinger alene.12345

SYSTEMET HAR FØLGENDE EGENSKAPER:

  • Ved hjelp av kontinuerlige visninger vet du hele tiden hva det gjeldende glukosenivået er.
  • Varsler gir deg større innsikt i farlige høye og lave nivåer, noe som gir deg mer ro og trygghet.
  • Komfortabelt og kompakt design.

FINGERMÅLINGER FORTELLER IKKE HELE HISTORIEN

En fingermåling alene kan bare fortelle deg hva blodsukkernivået er akkurat i øyeblikket. Bare tenk deg hva du ville visst hvis du så det som skjedde mellom hver fingermåling. Det er som å sammenligne et fotografi med en film.

Med Guardian REAL-Time-systemet kan du få kjennskap til og se mye mer. I tillegg til at du alltid vil vite hva glukosenivået er, får du vite om det er på vei opp eller ned og hvor raskt det endrer seg. Og når glukosenivået nærmer seg grensene du har angitt, blir du varslet slik at du kan utføre nødvendig tiltak. Guardian REAL-Time-systemet tar hver dag 288 glukosemålinger i vevsvæsken, noe som gir deg ekstra trygghet hele døgnet og kan hjelpe deg til å forstå hvilken innvirkning mat, trening og medisinering har på glukosenivået.

ET SYSTEM FOR ALLE

Guardian® REAL-Time-systemet kan du ha med deg overalt, uansett hvor aktiv du er. Monitoren er liten, komfortabel og lett å bære med seg – på beltet, i lommen eller under klærne. Glukosesensoren er den samme som brukes på alle Medtronics CGM-systemer – den er enkel å sette inn og du kan gå med den i opptil seks dager om gangen. Den kobles til MiniLink™ REAL-Time-senderen*,som er liten, diskret og vanntett, og overfører glukosedata trådløst for å oppdatere monitoren hvert femte minutt.

Enten du bruker insulinpumpe eller ikke, bør du vurdere Guardian® REAL-Time-systemet hvis du:

  • trenger mer informasjon om høye og lave nivåer
  • opplever hyperglykemisk unawareness
  • ønsker å få bedre kontroll over diabetesen
  • har svangerskapsdiabetes
  • har diabetes og er gravid eller vurderer å prøve å bli gravid
  • ar forhøyet HbA1c-nivå og opplever alvorlig hypoglykemi som krever hjelp fra en annen person

Guardian® REAL-Time-systemet er beregnet for alle pasienter som har type 1- eller type 2-diabetes. Det er et utprøvd og testet system* som har vært populært både blant sykehus og pasienter i årevis fordi det er lite og kompakt, er kompatibelt med andre Medtronic-produkter og kan brukes av alle, og ikke minst på grunn av brukestøtten fra Medtronic, som er det selskapet som har mest erfaring når det gjelder CGM-teknologi.