Kundestøtte

CareLink Assist

Viktig melding før fjernstyringen med GoToAssist starter

Kan jeg få din tillatelse til å fjernstyre din datamaskin for feilsøkingsformål?
 
Som vi har diskutert benyttes fjernstyring for å evaluere din datamaskins programmer og innstillinger for å finne en god løsning for problemene med Medtronics programvare. Vi kan komme til å kjøre programmer, rekonfigurere og installere/avinstallere programvare for å løse problemer vi støter på.
 
Vi kommer ikke til å se på, gå inn i eller endre på noe som ikke er relatert til programvaren fra Medtronic. Du kan avslutte fjernstyringen når du selv måtte ønske, hvis du velger å gjøre det.
 
Før vi begynner, avslutt alle programmer og dokumenter som inneholder privat eller personlig informasjon.

CareLink Assist

Fjernstyringen starter når du aksepterer vilkårene ved å trykke på OK.

Vær vennlig å legge inn koden som du har fått fra vår representant på produktsupport, i boksen under, og trykk OK.


 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.