Kundestøtte

Blodsukkermålere

Ting du kanskje lurer på når det gjelder blodsukkermåleren.

Hva er forskjellen mellom CONTOUR® NEXT LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4?

CONTOUR NEXT LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4 kommuniserer med ulike insulinpumper.

  • CONTOUR NEXT LINK er kompatibel med MiniMed® Veo™-insulinpumpen, MiniMed® Real Time-insulinpumpen og Guardian REAL-Time CGM-systemet.
  • CONTOUR NEXT LINK 2.4 er den eneste blodsukkermåleren som kan kommunisere trådløst med MiniMed 640G-insulinpumpen.

Hva er forskjellen mellom CONTOUR LINK og CONTOUR NEXT LINK?

  • CONTOUR LINK er en tidligere modell som bruker CONTOUR-teststrimler og kobles trådløst til MiniMed Veo-insulinpumpen, MiniMed Real Time-insulinpumpen og Guardian REAL-Time CGM-systemet.
  • CONTOUR NEXT LINK er en ny modell som kobles trådløst til de samme Medtronic-enhetene. Det er en oppdatert versjon av CONTOUR LINK-blodsukkermåleren, og den bruker CONTOUR NEXT-teststrimler. Hvis du bruker en kompatibel Medtronic-enhet og er interessert i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler, kan du gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å finne ut hvordan du får tak i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler.

Du kan også ringe Ascensia Diabetes Care Support på 241 11 800 eller sende en e-post til diabetes.1@ascensia.com

Hva er forskjellen mellom CONTOUR LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4?

  • CONTOUR LINK er den tidligere modellen som bruker CONTOUR-teststrimler og kobles trådløst til MiniMed Veo-insulinpumpen, MiniMed Real Time-insulinpumpen og Guardian REAL-Time CGM-systemet.
  • CONTOUR NEXT LINK 2.4 er den nye modellen som er laget for å kommunisere trådløst utelukkende med MiniMed 640G-insulinpumpen. Den bruker CONTOUR NEXT-teststrimler.

Hvordan får jeg tak i en CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåler?

Hvis du bruker MiniMed® 640G-insulinpumpen, får du automatisk CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren sammen med pumpen.

Hvordan får jeg tak i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler?

Gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å finne ut hvordan du får tak i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler. Du kan også ringe Ascensia Diabetes Care Support på 241 11 800 eller sende en e-post til diabetes.1@ascensia.com.

Hvilke teststrimler bruker CONTOUR NEXT LINK / CONTOUR NEXT LINK 2.4?

CONTOUR NEXT-teststrimlene kan brukes med både CONTOUR NEXT LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4. For å finne ut hvordan du får tak i CONTOUR NEXT-teststrimler kan du oppsøke det lokale apoteket eller snakke med diabetesteamet.

CONTOUR NEXT-teststrimler er tilgjengelige på resept.

Kan jeg bruke CONTOUR-teststrimler med CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren?

Nei, CONTOUR-teststrimler er ikke kompatible med CONTOUR NEXT LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4. Kun CONTOUR NEXT-teststrimler kan brukes med CONTOUR NEXT LINK- og CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren.

Hvordan kan jeg registrere CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren?

Gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å registrere CONTOUR NEXT LINK- eller CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren.

Hvordan kobler jeg CONTOUR NEXT LINK- / CONTOURNEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren til Medtronic-pumpen?

Se denne demonstrasjonsvideoen for å finne ut hvordan du kobler CONTOUR NEXT LINK- eller CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren til Medtronic-enheten.

Hvordan får jeg tak i en brukerhåndbok til CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren?

Gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care og logg deg inn for å laste ned en brukerhåndbok til CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren.

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.