Kundestøtte

Mozilla Firefox

Oppdateringer om nettleserkompatibilitet - VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Spm. 1. Hva er et Java-programtillegg (også kjent som en Java-applet)?

Java er et programmeringsspråk som brukes på nettet. En applet er et lite, Internett-basert program som er skrevet i dette Java-språket. Et programtillegg er en del innenfor Java-programmeringsspråket som gjør det mulig å utføre bestemte handlinger som skal utføres i nettleseren.

Spm. 2. Hvorfor må CareLink® Personal bruke Java?

CareLink Personal bruker Java til å laste opp og samle inn data fra ditt Medtronic-støttede medisinske utstyr (f.eks. insulinpumper) til datamaskinen. Java brukes til å kommunisere med enheten og overføre data til et sikkert Medtronic-datasenter der dataene behandles og gjøres tilgjengelig for visning i dine CareLink Personal-rapporter.

Spm. 3. Hvordan deaktiverer jeg automatiske oppdateringer i Mozilla® FireFox®-nettleseren?

Følg denne fremgangsmåten for å deaktivere automatiske oppdateringer for FireFox-nettleseren.

1. Velg menyknappen øverst i høyre hjørne i nettleseren

2. Velg «Innstillinger»

3. Velg «Avansert» i panelet til venstre

4. Velg «Oppdateringer»-fanen

5. Velg andre alternativet under «FireFox oppdateringer» – Søk etter oppdateringer, men la meg velge når jeg vil installere dem 

Spm. 4. Hva gjør jeg dersom FireFox-nettleseren allerede er blitt oppdatert til den siste versjonen som ikke støtter Java?

For å fortsette å bruke CareLink Personal til opplasting av data fra Medtronic-enheter (f.eks. insulinpumper) anbefaler vi at du bruker Internet Explorer® (Windows) eller Safari® (Mac OS). Vi vil fortsette å jobbe med løsninger innenfor CareLink og varsle deg når løsningene blir fullstendig kompatible med den nyeste FireFox-versjonen.

Spm. 5. Hvordan sjekker jeg hvilken versjon av FireFox jeg bruker for øyeblikket?

Følg de trinnene nedenfor for å sjekke gjeldende versjon av FireFox på systemet.

1. Velg menyknappen øverst i høyre hjørne

2. Velg «?»-hjelpikonet i nederste høyre hjørne

3. Velg «Om FireFox»; gjeldende versjonsnummer vises i sprettoppvinduet under FireFox-navnet

Spm. 6. Hvis nettleseren allerede er oppdatert automatisk, kan jeg nedgradere til en tidligere versjon?

Nedgradering til en tidligere versjon anbefales ikke. I stedet foreslår vi at du bruker Internet Explorer som en alternativ nettleser når du ønsker å kommunisere med CareLink Personal. Hvis du ønsker å nedgradere til en tidligere versjon av FireFox, må du følge trinnene ovenfor som forklarer hvordan du deaktiverer automatiske oppdateringer for å unngå at systemet automatisk oppdaterer nettleseren like etter nedgradering.

Spm. 7. Når vil CareLink Personal bli oppdatert for å være kompatibel med den nyeste versjonen av FireFox?

Vi kan forsikre deg om at teamene våre arbeider aktivt med løsninger for problemer med nettleserkompatibilitet som dette. Vi har ingen eksakt timeplan for når problemet er rettet, men vi gir deg selvsagt beskjed når vi har ytterligere informasjon.

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.