Blodsukkermålere

 

CONTOUR NEXT LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4 kommuniserer med ulike insulinpumper.

  • CONTOUR NEXT LINK er kompatibel med MiniMed® Veo™-insulinpumpen, MiniMed® Real Time-insulinpumpen og Guardian REAL-Time CGM-systemet.
  • CONTOUR NEXT LINK 2.4 er den eneste blodsukkermåleren som kan kommunisere trådløst med MiniMed 640G-insulinpumpen.
  • CONTOUR LINK er en tidligere modell som bruker CONTOUR-teststrimler og kobles trådløst til MiniMed Veo-insulinpumpen, MiniMed Real Time-insulinpumpen og Guardian REAL-Time CGM-systemet.
  • CONTOUR NEXT LINK er en ny modell som kobles trådløst til de samme Medtronic-enhetene. Det er en oppdatert versjon av CONTOUR LINK-blodsukkermåleren, og den bruker CONTOUR NEXT-teststrimler. Hvis du bruker en kompatibel Medtronic-enhet og er interessert i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler, kan du gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å finne ut hvordan du får tak i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler.

Du kan også ringe Ascensia Diabetes Care Support på 241 11 800 eller sende en e-post til diabetes.1@ascensia.com

  • CONTOUR LINK er den tidligere modellen som bruker CONTOUR-teststrimler og kobles trådløst til MiniMed Veo-insulinpumpen, MiniMed Real Time-insulinpumpen og Guardian REAL-Time CGM-systemet.
  • CONTOUR NEXT LINK 2.4 er den nye modellen som er laget for å kommunisere trådløst utelukkende med MiniMed 640G-insulinpumpen. Den bruker CONTOUR NEXT-teststrimler.

Hvis du bruker MiniMed® 640G-insulinpumpen, får du automatisk CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren sammen med pumpen.

Gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å finne ut hvordan du får tak i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler. Du kan også ringe Ascensia Diabetes Care Support på 241 11 800 eller sende en e-post til diabetes.1@ascensia.com.

CONTOUR NEXT-teststrimlene kan brukes med både CONTOUR NEXT LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4. For å finne ut hvordan du får tak i CONTOUR NEXT-teststrimler kan du oppsøke det lokale apoteket eller snakke med diabetesteamet.

CONTOUR NEXT-teststrimler er tilgjengelige på resept.

Nei, CONTOUR-teststrimler er ikke kompatible med CONTOUR NEXT LINK og CONTOUR NEXT LINK 2.4. Kun CONTOUR NEXT-teststrimler kan brukes med CONTOUR NEXT LINK- og CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren.

Gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å registrere CONTOUR NEXT LINK- eller CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren.

Se denne demonstrasjonsvideoen for å finne ut hvordan du kobler CONTOUR NEXT LINK- eller CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren til Medtronic-enheten.

Gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care og logg deg inn for å laste ned en brukerhåndbok til CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren.