FAQ

MiniMed™ 670G-systemet justerer basaldosen automatisk hvert femte minutt, basert på avlesningene fra den kontinuerlige glukosemålingen (CGM). Dette tilbyr beskyttelse mot både høye og lave verdier2,3. Det er det første systemet som automatiserer og gjør tilførselen av basalinsulin personlig, 24 timer i døgnet hos personer med type 1 diabetes.

MiniMed™ 670G-systemet er indikert for personer med type 1 diabetes som er 7 år og eldre, samt bruker en total daglig døgndose på > 8 enheter per døgn.

MiniMed™ 670G-systemet er foreløpig ikke kompatibel med mobiltelefoner. Medtronic holder på å utvikle en portefølje med insulinpumper med Bluetooth som vil gjøre det mulig for pumpen å koble seg til mobilenheter, som en mobiltelefon. Vi vil oppdatere dette etterhvert som vi har mer informasjon å dele.

MiniMed™ 670G-systemet bygger på Medtronic sin industriledende algoritme som tilbyr tilpassning av behandlingen slik at pasienter og diabetesteamet kan velge fra et økende nivå av automatisering som best passer behandlingsbehovet.

MiniMed™ 670G-systemet inkluderer SmartGuard™-automodus, Medtronics mest avanserte SmartGuard™-algoritme til nå. Denne gjør det mulig å tilføre variable doser 24 timer i døgnet tilpasset hver enkelt pasient. Dette hjelper til med å maksimere den tiden glukosenivået er innenfor målområdet2, slik at pasienten og dens familie kan tenke mindre på diabetes og bruke mer tid på det som skjer i hverdagen3.

Varighet i området er den prosentvise tiden personer med type 1 diabetes er i det optimale glykemiske området mellom 3,9 - 10 mmol/l. Økt varighet i området over tid kan best oppnås ved å bruke avanserte diabetesbehandlinger som MiniMed™ 670G-systemet med SmartGuard™-teknologi, som automatiserer basaldoseringen.

Målet med diabetesbehandlingen er å øke varigheten i det sunne området og minimere høye og lave glukosenivåer som begge kan føre til senkomplikasjoner som skade på blodårer - økt risiko for koronararteriesykdom, hjerteinfarkt og slag8,9. Skade på blodårene kan også føre til tap av syn, nyresykdom og problemer med nervebanene.

Når glukosenivået faller mot en forhåndsinnstilt grense kan funksjonen SmartGuard™ Stopp før lav midlertidig stoppe insulintilførselen. Den vil også starte insulintilførselen når glukosenivået stabiliseres.

MiniMed™ 670G-systemet bruker den nye Guardian Sensor™, den første og eneste sensoren som er har en FDA godkjenning og er CE-merket til å kontrollere et hybrid closed-loop system. Guardian™ Sensor 3 er den mest nøyaktigesensoren fra Medtronic som driver SmartGuard™-teknologien med et smart og pålitelig design6 og økt komfort.

Guardian™ Sensor 3 er ikke en del av Enlite™-familien. Det er den første og eneste sensoren som har en FDA-godkjenning og er CE-merket til å kontrollere et hybrid closed-loop system. Guardian™ Sensor 3 er den mest nøyaktige5 sensoren fra Medtronic som driver SmartGuard™-teknologien med et smart og pålitelig design6 og økt komfort.

Guardian™ Sensor 3 er kompatibel med MiniMed™ 640G-systemet når det brukes sammen med Guardian™-senderen. Hvis du har en Guardian™ 2 Link vil Guardian™ Sensor 3 ikke kunne brukes sammen med ditt MiniMed™ 640G-system.

Guardian™ Sensor 3 er bare kompatibel med Guardian™ Link 3. Guardian™ Link 3 er kompatibel både med MiniMed™ 640G-systemet og MiniMed™ 670G-systemet.

Guardian™ Sensor 3 er kompatibel med MiniMed™ 640G-systemet når det brukes sammen med Guardian™-senderen. Hvis du har en Guardian™ 2 Link vil Guardian™ Sensor 3 ikke kunne brukes sammen med ditt MiniMed™ 640G-system.

Guardian™ Sensor 3 er bare kompatibel med Guardian™ Link 3. Guardian™ Link 3 er kompatibel både med MiniMed™ 640G-systemet og MiniMed™ 670G-systemet.

MINIMED 670G™ SYSTEMET

Verdens første selvjusterende insulinpumpesystem

 

 

LES MER

REDUSERE SENKOMPLIKA­SJO­NER

De kroniske diabeteskomplikasjonene er generelt relatert til blodsirkulasjonen

 

LES MER

MINIMERE HYPOGLYKEMI

Mange finner det utfordrende å holde HbA1c i et lavt målområde uten å øke risikoen for hypoglykemi.

 

LES MER