MiniMed-systemet

Kontinuerlig glukosemåling med CONTOUR NEXT LINK 2.4

Den nye CONTOUR® NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren fra Ascensia Diabetes Care er den eneste blodsukkermåleren som er laget for å kommunisere trådløst med MiniMed 640G-insulinpumpen for sømløs integrering. CONTOUR NEXT LINK 2.4 overfører blodsukkermålingene trådløst direkte til Medtronic MiniMed-insulinpumpen for å spare deg for tid og arbeid.

VIKTIGSTE PUNKTER

 • Optimalisert pumpebehandling på en enkel måte: introduksjon av CONTOUR® NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren fra Ascensia Diabetes Care

 • Bolusdosering med et tasteetrykk: Send en manuell eller forvalgt bolus direkte fra CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren til MiniMed 640G-insulinpumpen. 
 • Automatisk kalibrering av systemet for kontinuerlig glukosemåling (CGM) fra Medtronic, hvis du bruker en CGM-enhet. 

Optimalisert pumpebehandling på en enkel måte: en mer intelligent blodsukkermåler som hjelper deg til å håndtere diabetesen på en bedre måte 

Enestående nøyaktighet og resultater du kan stole på: 

 • Bruker CONTOUR NEXT-teststrimler for å oppnå høyere nøyaktighet. Finn ut mer om de svært nøyaktige CONTOUR NEXT LINK-teststrimlene CONTOUR NEXT LINK test strips ved å gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care.
 • No Coding-teknologi fjerner behovet for manuell koding av blodsukkermåleren før testing og eliminerer dermed faren for feil som skyldes feilkoding.
 • MultiPulse-teknologien fra Ascensia Diabetes Care sikrer nøyaktige blodsukkermålinger, også når blodsukkernivået er lavt.
 •  Nøyaktigheten påvirkes ikke av de mange vanlige forstyrrende elementene (du finner mer informasjon i pakningsvedlegget).
 • Nøyaktige målinger kan hjelpe deg til å justere bolusdosen med større sikkerhet. 

 

Moderne design med flere funksjoner for brukervennlighet og diskresjon

 • Intelligent, elegant og kompakt med målinger etter en nedtelling på fem sekunder.
 • Enkel og praktisk å bruke. 
 • Second-Chance™-funksjonen sier fra hvis du trenger å påføre mer blod fordi den første prøven ikke var tilstrekkelig.
 • Praktisk nedlasting av blodsukker- og insulininformasjon til CareLink™.

Klikk her for å se demonstrasjonsvideoen for CONTOUR NEXT LINK 2.4 blodsukkermåleren

 

Ønsker du å motta en CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåler?


Hvis du bruker MiniMed 640G-insulinpumpen, får du automatisk CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren sammen med pumpen.Hvis du har en annen Medtronic-insulinpumpe eller CGM-systemet, tilbyr Ascensia Diabetes Care også CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåleren, som kobles trådløst til MiniMed® Veo™-insulinpumpen, MiniMed REAL-Time-insulinpumpen og Guardian REAL-Time CGM-systemet. Gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å finne ut hvordan du får tak i en CONTOUR NEXT LINK-blodsukkermåler.

Har du allerede mottatt en CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåler?


Hvis du allerede har mottatt CONTOUR NEXT LINK 2.4-blodsukkermåleren, kan du gå til nettstedet til Ascensia Diabetes Care for å finne ut mer om hvordan du registrerer blodsukkermåleren fra Ascensia Diabetes Care, om hvordan du får en gratis lader til å plugge i veggen og om hvilke fordeler du har tilgang til som eier av en blodsukkermåler fra Ascensia Diabetes Care. Kontakt Ascensia Diabetes Cares Diabetes Support på 67 12 28 00 eller sende en e-post til diabetes.1@ascensia.com.

 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.