MiniMed-systemet

Kontinuerlig glukosemåling med Guardian 2 Link-sender

Guardian 2 Link-senderen er en komponent i Medtronics CGM-systemer. Den kobles til glukosesensoren og overfører glukosedata trådløst til MiniMed® 640G-insulinpumpen. Den er veldig liten – men utgjør en stor forskjell.

Komfortabel

  • Liten og lett: 3,5 x 2,8 x 0,7 cm og under 7 gram.
  • Laget for å bevege seg sammen med deg – verken trekker, lugger eller klemmer.
  • Liten grunnflate: 3,8 x 2,0 cm – omtrent samme størrelse som et frimerke.

Diskret


Guardian 2 Link-senderen er omtrent på størrelse med en 5-kroning og har en ekstremt tynn profil, så den ligger nesten flatt uten å bule ut. På grunn av den trådløse overføringen kan den brukes praktisk talt hvor som helst på kroppen, og under alle typer klær.

 

Vanntett

Du kan ha senderen og glukosesensoren på deg mens du svømmer, bader eller dusjer. Den kan være under vann og tåler en dybde på 2,4 meter i opptil 30 minutter.

Opptil 10 timer med lagrede data

Ved brudd på sensorforbindelsen kan senderen lagre opptil 10 timer med data, som vises når forbindelsen opprettes igjen.

Guardian 2 Link-senderen er kun kompatibel med MiniMed® 640G-insulinpumpen.
MiniLink™-senderen er kompatibel med MiniMed® Veo™-systemet og Guardian® REAL-Time CGM-systemet.
 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.