GUARDIAN® REAL-TIME-SYSTEMET FOR KONTINUERLIG GLUKOSEMÅLING (CGM)

Guardian® REAL-Time-systemet, som er ledende på markedet når det gjelder døgnkontinuerlig glukosemåling, gir svært god innsikt, trygghet og frihet for personer med diabetes. CGM påviser fire ganger flere farlige høye og lave nivåer enn fingermålinger alene(1) og kan redusere HbA1c-nivået betydelig sammenlignet med fingermålinger alene.12345

VIKTIGSTE PUNKTER

 • Hvordan kan Guardian REAL-Time-systemet for kontinuerlig glukosemåling hjelpe deg til å oppnå bedre kontroll over diabetesen?

SYSTEMET HAR FØLGENDE EGENSKAPER:

 • Ved hjelp av kontinuerlige visninger vet du hele tiden hva det gjeldende glukosenivået er.
 • Varsler gir deg større innsikt i farlige høye og lave nivåer, noe som gir deg mer ro og trygghet. 
 • Komfortabelt og kompakt design.

FINGERMÅLINGER FORTELLER IKKE HELE HISTORIEN

En fingermåling alene kan bare fortelle deg hva blodsukkernivået er akkurat i øyeblikket. Bare tenk deg hva du ville visst hvis du så det som skjedde mellom hver fingermåling. Det er som å sammenligne et fotografi med en film.

60 % av de lave nivåene blir kanskje ikke oppdaget ved fingermålinger i det hele tatt.

Med Guardian REAL-Time-systemet kan du få kjennskap til og se mye mer. I tillegg til at du alltid vil vite hva glukosenivået er, får du vite om det er på vei opp eller ned og hvor raskt det endrer seg. Og når glukosenivået nærmer seg grensene du har angitt, blir du varslet slik at du kan utføre nødvendig tiltak. Guardian REAL-Time-systemet tar hver dag 288 glukosemålinger i vevsvæsken, noe som gir deg ekstra trygghet hele døgnet og kan hjelpe deg til å forstå hvilken innvirkning mat, trening og medisinering har på glukosenivået. 

TRE TYPER VARSLER FOR Å GI DEG EKSTRA TRYGGHET

Du kan bruke alle varslene for å få ekstra varsling om forestående lave og høye nivåer1:

 • Forvarsler varsler deg 5, 10, 15, 20, 25 eller til og med 30 minutter før glukosegrensene nås. 
 • Varsler for endringshastighet forteller deg når glukosenivået er i endring – én pil for bevegelse og to piler for rask endring.
 • Varsler for lavt og høyt nivå forteller deg når du har nådd de angitte glukosegrensene.

ET SYSTEM FOR ALLE

Guardian® REAL-Time-systemet kan du ha med deg overalt, uansett hvor aktiv du er. Monitoren er liten, komfortabel og lett å bære med seg – på beltet, i lommen eller under klærne. Glukosesensoren er den samme som brukes på alle Medtronics CGM-systemer – den er enkel å sette inn og du kan gå med den i opptil seks dager om gangen. Den kobles til MiniLink™ REAL-Time-senderen*,som er liten, diskret og vanntett, og overfører glukosedata trådløst for å oppdatere monitoren hvert femte minutt.

Enten du bruker insulinpumpe eller ikke, bør du vurdere Guardian® REAL-Time-systemet hvis du:  

 • trenger mer informasjon om høye og lave nivåer
 • opplever hyperglykemisk unawareness
 • ønsker å få bedre kontroll over diabetesen
 • har svangerskapsdiabetes 
 • har diabetes og er gravid eller vurderer å prøve å bli gravid
 • har forhøyet HbA1c-nivå og opplever alvorlig hypoglykemi som krever hjelp fra en annen person

Guardian® REAL-Time-systemet er beregnet for alle pasienter som har type 1- eller type 2-diabetes. Det er et utprøvd og testet system* som har vært populært både blant sykehus og pasienter i årevis fordi det er lite og kompakt, er kompatibelt med andre Medtronic-produkter og kan brukes av alle, og ikke minst på grunn av brukestøtten fra Medtronic, som er det selskapet som har mest erfaring når det gjelder CGM-teknologi.

 

Referanser

 • 1 Kaufman FR, et al. Diabetes Care. 2001;24(12):2030-2034.
 • 2 Ludvigsson J, et al. Pediatrics. 2003;111(5 pt 1):933-938.
 • 3 Deiss D, et al. Diabetes Care. 2006; 29(12):2730-2732.
 • 4 Bode BW, et al. Diabetes Res Clin Pract. 1999;46(3):183-190.
 • 5 Pitzer KR, et al. Diabetes Care. 2001;24(5):881-885.
 • *MiniLink™-senderen er kompatibel med MiniMed® Paradigm® Veo™-systemet og Guardian REAL-Time CGM-systemet.
 • **Selv om Guardian REAL-Time-systemets monitor er vannbestandig og laget for å tåle en sprut eller et dypp fra tid til annen, fraråder Medtronic Diabetes å legge Guardian REAL-Time-systemets monitor i vann med hensikt.

 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.