MiniMed-systemet

MiniMed 640G-insulinpumpen

SYNES DU DET ER VANSKELIG Å HOLDE BLODSUKKERNIVÅET UNDER KONTROLL?

Ettersom mange faktorer kan påvirke blodsukkernivået, for eksempel kosthold, trening og stressnivå, kan det være du trenger et system som kan gi deg bedre kontroll: et intelligent system.

MiniMed® 640G-systemet har innovativ teknologi som bedre etterligner måten en frisk bukspyttkjertel tilfører basalinsulin til kroppen på, og dette bidrar til at du kan oppnå bedre kontroll.

>For mer informasjon om MiniMed 640G insulinpumpen , kontakt oss HER

VIKTIGSTE PUNKTER

 • Informasjon om MiniMed 640G – den nyeste insulinpumpen fra Medtronic.

Gjør din MiniMed insulinpumpe individuell

Select case colour

 • Black
 • Blue
 • Fuchsia
 • Purple
 • Grey
BESTILLE SILIKONETUI

MiniMed 640G-systemet kombinerer:

 • Avansert beskyttelse
 • Praktisk individuell tilpasning
 • Forbedret design

MiniMed-systemet kan veilede deg mot bedre kontroll1 ved å sørge for avansert beskyttelse mot hypoglykemiske episoder2 og individuell tilpasning for lettere håndtering av diabetesen i hverdagen.

AVANSERT BESKYTTELSE

Er du lei av å oppleve uventede hypoglykemiepisoder? Er hypoglykemi noe som bekymrer deg?

For å unngå lave glukoseverdier og holde glukosenivået under kontroll er det viktig å vite hvor det er og hvor det er på vei.

MiniMed 640G-systemet er laget for å beskytte deg, slik at du kan føle deg tryggere.

SMARTGUARD: ett skritt nærmere en kunstig bukspyttkjertel

SmartGuard, vår eksklusive teknologi, etterligner noen av funksjonene til en frisk bukspyttkjertel for å gi avansert beskyttelse mot hypoglykemi.4*

 • Basert på sensorglukoseverdiene dine kan SmartGuard™ beregne 30 minutter på forhånd at glukosenivået kommer til å bli for lavt, og automatisk stoppe insulintilførselen.**
 • Når glukosenivået er normalt igjen, vil SmartGuard automatisk gjenoppta insulintilførselen***.
 • Det er mulig å angi flere grenser for lavt nivå gjennom døgnet, slik at du får økt beskyttelse når du trenger det mest.

 

 Dynamisk stopp av insulintilførselen med en stoppfunksjon kan redusere antallet hypoglykemiepisoder betydelig.4

93 prosent av de som brukte en stoppfunksjon på pumpen, følte seg tryggere ved håndtering av diabetesen.5

FINN UT MER OM VÅR EKSKLUSIVE SMARTGUARD-TEKNOLOGI FOR AVANSERT BESKYTTELSE I DENNE VIDEOEN.

 

 

 

INTELLIGENTE PUMPEFUNKSJONER

MiniMed 640G har også noen integrerte intelligente funksjoner for økt beskyttelse, for eksempel:

 • Registrering av aktivt insulin, slik at insulinet som fremdeles virker i kroppen, vises på pumpens skjerm og tas med i beregningen ved Bolus Wizard™-forslag
 • Fremdriftslinje for bolus, slik at du kan se hvor mye bolusinsulin som har blitt tilført, og Stopp Bolus,som gjør det mulig å stoppe en bolus når som helst
 • Forvarsel om batteriets levetid, slik at du vet når batteriet kommer til å være utladet, før det skjer

 

PRAKTISK INDIVIDUELL TILPASNING

Diabetes er komplisert nok i utgangspunktet. Derfor bør ikke systemet være det.

Regelmessig måling av blodsukkeret. Beregning av insulindosen. Registrering av resultatene. Det er mye å tenke på hvis du skal klare å ha kontroll over blodsukkeret. MiniMed 640G-systemet kan gjøre hverdagen din enklere.

Tilpasset behovene dine

MiniMed 640G-insulinpumpen er laget slik at den skal passe inn i livsstilen din og gjøre livet mindre komplisert, med:

 • Individuelle basal- og bolusinnstillinger som er tilpasset behovet ditt gjennom døgnet
 • Programmerbare påminnelser som hjelper deg til å huske viktige aktiviteter
 • Justerbare lydvalg som gjør det mulig å endre varslingsmåten i henhold til omgivelsene, for eksempel når du sover, når du er på kino, eller når du er på en restaurant med mye støy
ENKEL OG DISKRET

MiniMed 640G leveres med CONTOUR® NEXT LINK 2.4 fra Ascensia Diabetes Care – den eneste blodsukkermåleren som kan kobles til systemet vårt, og som:

 • Sender blodsukkerverdier trådløst til pumpen
 • Gir mulighet for ekstern bolustilførsel
 • Laster opp pumpedata til CareLink

CONTOUR NEXT LINK 2.4 har påvist3svært god nøyaktighet og er enkel å bruke.

 
TRENGER DU HJELP TIL Å BEREGNE INSULINDOSENE?

Bolus Wizard™ kan beregne og foreslå insulindoser****, og vise hele beregningen på ett skjermbilde, slik at du lett kan forstå den og administrere insulinet på en praktisk og mer presis måte.

FORBEDRET DESIGN

Det nye designet til MiniMed 640G betyr at du nå kan:

Water activities Delta i vannaktiviteter takket være vårt vanntette design

Easy readability  Se informasjonen tydelig dag og natt takket være det lysjusterende fargedisplayet

Intuitive  Nyte godt av intuitiv, og enkel navigasjon med færre knappetrykk

hand  Utformet for både høyrehendte og venstrehendte brukere

 

MiniMed 640G: Intelligent – for bedre kontroll

Referanser

 • 1Compared to multiple daily injections, according to the STAR 3 clinical study: Bergenstal RM, Tamborlane WV, Ahmann A, et al. Effectiveness of sensor-augmented insulin-pump therapy in type 1 diabetes. N Engl J Med. 2010;363:311–320.
 • 2Garg S, Brazg RL, Bailey TS , et al. Reduction in duration of hypoglycemia by automatic suspension of insulin delivery: the in-clinic ASPIRE study. Diabetes Tech Ther. 2012;14(3):205-209.
 • 3Section 8 clinical study. Data on File. Bayer Healthcare, LLC.
 • 4Bergenstal RM, Klonoff DC, Garg SK. et al. Threshold-Based Insulin-Pump Interruption for Reduction of Hypoglycemia. N Engl J Med. 2013; 369(3):224-232.
 • 5User Evaluations. Data on File, Medtronic MiniMed, Inc.,Northridge, CA
 • * Må bruke Guardian Link med Enlite for at SmartGuard-funksjonen på MiniMed 640G-insulinpumpen skal kunne brukes. Det må fremdeles tas en kontrollmåling i fingeren før diabetesbehandlingen endres.
 • ** Funksjonen for dynamisk stopp er basert på visse kriterier: Sensorglukosenivået må ikke være mer enn 3,9 mmol/l fra den nedre grensen og må forventes å være 1,1 mmol/l over den nedre grensen i løpet av 30 minutter, OG stoppfunksjonen må ikke ha vært aktivert de siste 30 minuttene.
 • ***Funksjonen for dynamisk gjenopptakelse er basert på visse forhåndsvalgte kriterier: Sensorglukosenivået må være 1,1 mmol/l over den forhåndsvalgte nedre grensen og forventes å være 2,2 mmol/l over grensen i løpet av 30 minutter, OG insulintilførselen må ha vært stoppet i minst 30 minutter.
 • ****Beregningen er basert på mengden insulin som allerede befinner seg i kroppen, mengden karbohydrater, brukerens gjeldende og ønskede blodsukkernivå, insulin/karbohydrat-forholdet og kroppens insulinsensitivitet. Bolus Wizard må programmeres først. Brukerne må legge inn antallet karbohydrater de skal spise og den gjeldende blodsukkerverdien før Bolus Wizard kan beregne hvor mye insulin som skal tilføres.
 • Vanntett på produksjonstidspunktet ned til en dybde på 3,6 meter i inntil 24 timer om gangen. I brukerhåndboken for MiniMed 640G finner du en fullstendig beskrivelse av vanntettheten og instruksjoner for riktig bruk.

 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.