MiniMed-systemet

Om insulintilførsel

Slangesettene og reservoarene er hovedkomponentene for vellykket insulinpumpebehandling.

Alle MiniMed®-slangesett og -reservoarer fungerer som et system sammen med pumpen, gjennom et unikt grensesnitt som gir en sikrere tilkobling enn en standard luerkobling.

VIKTIGSTE PUNKTER

  • Slangesettene og reservoarene fra MiniMed er hovedkomponentene for vellykket pumpebehandling.

Kjernen i dette insulintilførselssystemet er MiniMed-koblingen, som er patentbeskyttet*, unik og på alle slangesett.

MiniMed Connection

MiniMed-tilkoblinger er:

  • Ergonomisk – med stor gripeflate som er praktisk i bruk
  • Sikre - reduserer risikoen for tilstopping, utilsiktet insulintilførsel og lekkasje
  • Gir trygghet - hørbare klikk angir at alle deler er koblet sammen og låst riktig

TO ENKLE TRINN FOR SIKKER TILKOBLING

Secured insulin delivery connection

Pasienter som fikk mulighet til å prøve både MiniMed-koblingen og luerkoblingen, foretrakk MiniMed-koblingen tre ganger mer.**

Tilbakemeldinger fra pasientene våre over hele verden viser at MiniMed-systemet er et system pasientene har tillit til: hvert år bruker de over hundre millioner MiniMed-slangesett og -reservoarer.**
 

Valg av et slangesett og reservoar som er tilpasset deg og livsstilen din, er viktig for vellykket pumpebehandling. Disse komponentene er en integrert del av diabetesbehandlingen og må derfor velges etter nøye overveielse.

 

REFERANSER

  • * Paradigm-kobling – amerikansk patentnr. 6 585 695
  • ** Medtronic-data finnes på fil

 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.