Diabeteshistorien til Lydia

Les Lydias historie om hvordan svært god blodsukkerkontroll bidro til at hun fikk en sunn graviditet og et friskt barn.

Historier fra virkeligheten

Diabeteshistorien til Lydia

Har hatt bedre kontroll med pumpen siden 2011

Da jeg bestemte meg for at jeg ville ha barn, understreket diabetesteamet hvor viktig det var med svært god blodsukkerkontroll både før og under graviditeten, og jeg ble anbefalt å gå over til behandling med insulinpumpe i stedet for flere daglige injeksjoner. Etter at jeg gjorde dette, har HbA1c-nivået mitt falt til under 6,0. Jeg opplevde ingen større svingninger i blodsukkeret under graviditeten, og selve fødselen gikk kjempebra. Pumpen bidro uten tvil til at jeg fikk et friskt barn, og nå er vi en lykkelig familie.

- LYDIA

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.