Redusere komplikasjoner

Mange mennesker med type 1-diabetes bekymrer seg over potensielle senkomplikasjoner. Noen begynner å tenke på dette rett etter at de har fått diagnosen, mens andre begynner når de får de første symptomene eller diagnostiseres med begynnende komplikasjoner.
 
Høyt blodsukkernivå over tid er forbundet med mange ulike typer komplikasjoner. Det å oppnå riktig blodsukkernivå og HbA1c-nivå er nøkkelen til å redusere risikoen for, utsette eller unngå å utvikle senkomplikasjoner*.

Les historiene til andre mennesker med type 1-diabetes, og se hvordan de har funnet sin vei til bedre kontroll.

Historier fra virkeligheten

Redusere komplikasjoner

Christian, har hatt bedre kontroll med pumpen siden 2012

Det var et trist øyeblikk for meg da jeg ble diagnostisert med diabetes. Jeg var 20 år gammel og følte at alle drømmene mine ble lagt i grus. Da jeg så begynte å lære mer om sykdommen min, ble tanken på senkomplikasjoner som følge av dårlig glykemisk kontroll mer og mer skremmende. (På den tiden klarte jeg ikke å kontrollere diabetesen så bra med flere daglige injeksjoner.) Men nå er jeg bedre i stand til å kontrollere blodsukkernivået. Jeg lever et sunt, aktivt liv og har ingen tegn på senkomplikasjoner. Det er jeg utrolig takknemlig for.

- CHRISTIAN

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.