Diabeteshistorien til Guido

Les Guidos oppsiktsvekkende historie om dårlig kontroll og valget om å leve et liv uten diabeteskomplikasjoner.

Historier fra virkeligheten

Spill av video

Diabeteshistorien til Guido

Har hatt bedre kontroll med pumpen siden 2005

I tenårene behandlet jeg diabetesen med flere daglige injeksjoner, fordi jeg trodde det var lettere å skjule sykdommen på den måten. Dum som jeg var, tok jeg ikke tilstrekkelig hensyn til blodsukkernivået. Jeg hadde veldig dårlig kontroll. Til slutt ble jeg diagnostisert med nekrobiose og retinopati. Jeg innså da at jeg ønsket å se barna mine vokse opp, og at jeg var nødt til å få bedre kontroll. Insulinpumpen ble redningen. Nå er blodsukkernivået stabilt, og pumpen gjør det mulig for meg å velge et liv med eller et liv uten senkomplikasjoner. Jeg har valgt et liv uten.

- GUIDO

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.