Diabeteshistorien til Paola

Les Paolas historie om hvordan dårlig blodsukkerkontroll førte til alvorlige øyeproblemer, og hva hun gjorde for å bedre situasjonen.

Historier fra virkeligheten

Diabeteshistorien til Paola

Har hatt bedre kontroll med pumpen siden 2001

Jeg var 7 år gammel da jeg ble diagnostisert med diabetes, og i årevis behandlet jeg sykdommen med flere daglige injeksjoner. På den tiden tenkte jeg ikke så mye over faren for senkomplikasjoner, men etter som årene gikk, fikk jeg alvorlige problemer med øynene på grunn av dårlig glykemisk kontroll. Det var da diabetesteamet anbefalte meg å gå over til insulinpumpe. Etter mange behandlinger og operasjoner, og med bedre glykemisk kontroll takket være insulinpumpen (jeg har i dag et gjennomsnittlig HbA1c-nivå på 7 % er jeg overlykkelig over å kunne si at synet mitt er blitt betydelig bedre, og jeg har ingen tegn på andre komplikasjoner!

- PAOLA

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.