Tilbehør til MiniMed®-insulinpumper

DIN PUMPE – PÅ DIN MÅTE

For å se gjennom brosjyren må du ha den siste versjonen av Adobe Flash installert.
For å installere den siste versjonen av Adobe Flaxh Player gå til: http://get.adobe.com/flashplayer/

 

BESKYTTERE

Klikk for å handle

Er tilbehøret som jeg er interessert i, kompatibelt med insulinpumpen min?
Det meste av tilbehøret skal passe til alle Medtronic-pumper uansett type og størrelse. Det finnes imidlertid noe tilbehør som er spesielt tilpasset MiniMed® 640G (3,0 ml) eller MiniMed® Veo™ (5-serien eller 7-serien).

Hva er så bra med dette tilbehøret?
- Det finnes et stort utvalg av tilbehør, som er hjelpemidler til å gjøre pumpebehandlingen til en integrert del av hverdagen din.
- Tilbehør kan kjøpes på nettet i noen land.

 

 

Innholdet og all informasjonen på dette nettstedet er kun til informasjon og har ikke til hensikt å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnoser eller behandlingsopplegg på noen måte. Pasienthistoriene på nettstedet er erfaringer som gjelder konkret for en bestemt pasient. Responsene på en behandling kan variere fra pasient til pasient. Snakk alltid med diabetesteamet om diagnose- og behandlingsinformasjon, og sørg for at du forstår denne informasjonen og følger den nøye.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med enerett. Ingen del av dette nettstedet skal reproduseres eller brukes i noen form eller på noen måte uten tillatelse fra Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite og CareLink er varemerker for Medtronic, Inc. og tilknyttede selskaper. CONTOUR er et varemerke for Ascensia Diabetes Care.