3 dager uten nålestikk? Ja det er mulig

i-Port Advance™ er en liten injeksjonsport som lar deg ta injiserbare medisiner uten å måtte stikke huden din for hver injeksjon. Den er lett og enkel å bruke. i-Port Advance™ kan brukes i opptil tre dager * under alle normale aktiviteter, inkludert sove, bading og trening.

 

Spørsmål og svar

i-port Advance™ injeksjonsport er indikert for type 1 diabetes patienter som er redde for injeksjoner. Patienter som opplever de emosjonelle utfordringene ved injeksjoner som frykt, angst og stress eller deres fysiske påvirkning som blåmerker eller smerter. Det er spesielt gunstig for barn og deres pårørende, som opplever angst når det er på tide å ta en injeksjon. Det kan også hjelpe til med å administrere tilleggsdoser (for eksempel korreksjonsbolser og injeksjoner for å dekke snacks mellom måltider). Barn eller tenåringer kan også ha nytte av i-Port Advance som hjelpemiddel for å hjelpe dem til å bli mer uavhengige i sin insulinbehandling. Hvis du er har en nyoppdaget type 2 diabetes og har behov for å ta insulin, er dette en fin måte å forbedre overgangen til å ta injeksjone på.
Du kan bruke i-Port Advance med penner eller sprøyter. Nålene må være 5-8mm i lengde og 32-28 gauge.
Du kan bruke både langtidsvirkende som hurtigvirkende insulin, men det er en regel: Injiser alltid hurtigvirkende insulin først, vent en time, og injiser deretter langvirkende insulin.
Du kan se opplæringsvideoen nedenfor og laste ned brukerhåndboken

PASIENT3

  •   Det reduserer angsten min2
  •  Mer fordelaktig enn daglig injeksjon2
  •  Behagelig å ha på